Losing radio reception on Peugeot 207 SW

Discussion in 'General Motoring' started by KP splash, Apr 10, 2018.

  1. KP splash

    KP splash

    Joined:
    Apr 10, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi, I'm a newbie. I'm experiencing problems with the radio reception in my 2011 Peugeot 207 SW, which has previously been fine. A mechanic checked for loose connections yesterday and said everything seemed fine, if dirty. He cleaned them all up and now it's even worse! Any ideas for a solution?
     
    KP splash, Apr 10, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. KP splash

    Cobnuts

    Joined:
    Friday
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi
    Im concerned to see you have no replies to your problem. I have just bought a 2010 model of your car, and the radio was fine for 3 weeks. For no apparent reason i seem to have developed the exact same problem.
    Did you ever manage to find a solution.

    I know its a while ago, but heres hoping.
    Cobnuts
     
    Cobnuts, Nov 8, 2019 at 7:05 PM
    #2
    1. Advertisements

  3. KP splash

    KP splash

    Joined:
    Apr 10, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi. I took the car to a local radio installer and they fixed it. They said it was a combination of the aerial and a part in the actual radio. It was a while ago and I can’t remember the details, it wasn’t cheap but it’s been fine since then.
     
    KP splash, Nov 9, 2019 at 10:13 AM
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.