Engine Management Light 206 SW

Discussion in 'Peugeot 206' started by davidcjtilley-googleng, Feb 22, 2009.

  1. I have a 206 SW on a 05 plate with 20k on the clock. It has been
    looked after. Tonight when driving along the amber engine management
    light came on. The car ran like a dog and sounded to my untrained ears
    like it was running on 3 cylinders (I may be wrong). I made it home
    and left the engine off for 15 minutes then I started it back up and
    it runs fine and the light is now off.

    I've checked all fluids and they are ok.

    The car is under warrenty (yeah I know har har har) but before I get
    involved with Peugeot is there likely to be something I can do myself
    such as fit a set of plugs although I wouldn't have thought it would
    need them at 20k.

    I changed the oil and filters myself at about 14k. The car has been
    absolutely fine since I got it with 10k on the clock 10 months ago.

    Any help appreciated. Thanks
     
    davidcjtilley-googleng, Feb 22, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. davidcjtilley-googleng

    Chris Guest

    Just keep a eye on it if it starts to play up then call the peugeot people.

    On Sun, 22 Feb 2009 11:23:21 -0800 (PST)
     
    Chris, Feb 22, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. davidcjtilley-googleng

    Bob Minchin Guest

    If you are worried by this take it to either a pug dealer and get the
    fault logs read. I think these typically get erased after 20 successful
    engine starts so don't leave it to long. Otherwise take Chris's advice
    and see if it happens again.

    Bob
     
    Bob Minchin, Feb 23, 2009
    #3
  4. davidcjtilley-googleng

    Chris Guest

    so what was the out come??



     
    Chris, Feb 28, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.